Links

www.vivirenamor.be

Leven in Liefde -Vivir en Amor-, een gezondheidsproject in Guatemala. Mijn hartsvriendin Eva Verstraete bouwde samen met Hanne Dejondkheere een tiental jaren geleden een kliniek uit in Yalanhuitz (en sinds enkele jaren in Pojom).

www.handicapinternational.be

Handicap International (België)

www.epsilonsigns.com

Mijn voormalige werkgever, een bedrijf met een hart.

www.vakantiefietser.nl

De vakantiefietser is ontstaan vanuit Eric's passie, "Reizen per fiets". Eric heeft meer dan 200.000 km en 80 landen doorkruist. Hij heeft 4 boeken en honderden artikels geschreven, geeft lezingen voor volle zalen. Eric,zijn medewerkers en de vakantiefietser zijn gespecialiseerd in trekkingsfietsen en toebehoren. Combineer liefde voor de fiets, vakkunde, vriendelijkheid en een uitstekende service wereldwijd dan kom je terecht bij de vakantiefietser in Amsterdam.

www.kariboe.be/kariboe_hasselt.php

Kariboe, specialist in uitrusting en kledij voor reis- en outdoor-avonturen.

www.professioneleosteopaten.be/ned/searchos-detail.asp?ContactId=39397195

Osteopaat Roovers Dennis Bijsstraat 22 3770 Vlijtingen-Riemst

www.wegwijzer.be

Documentatiecentrum in Brugge voor de voorbereiding van korte,lange,nabije en verre reizen.De site biedt o.a. een forum, advertenties en een grote verzameling aan verslagen en informatie.

www.dendorpel.be

Heb je een lange fiets-of wandeltocht achter de rug? Zin in een frisse dorstlesser of een warme koffie? Gewoon een namiddagje en/of avondje onderuitzakken op het terras of gewoon een pintje drinken aan de toog?

www.kleincaen.be/

In "Klein Caen" kan je terecht voor een frisse pint of een hartelijke snack in een gezellig kader. 's Namiddags kan je hier verpozen met een kopje koffie. Op het menu staan o.a pasta's en broodjes. Wie bij ons op donderdagvoormiddag zijn eerste tas koffie drinkt, krijgt er een gratis koffiekoek bij.

www.paulswereld.be/

Reisblog van Paul Truyens (Hechtel)

www.tangatanga.com/cycle2gether

Reisblog van Marc & Carina (Limburg). Vanaf Juli 2011 kunnen jullie meegenieten van hun fietsavonturen via verslagen ,foto's en filmpjes.

www.ortec-orthopedie.be

Met dank aan Bert Carleer voor de goede en vakkundige zorgen van mijn prothese.

www.ottobock.nl

Met dank aan Irma Coveliers- Van Loo voor de wereldwijde service voor mijn prothese gedurende mijn reis

www.ed-gerjo.reismee.nl

Reisblog van Ed en Gerjo Hoogmoed. Fietsvrienden uit Nederland. 2 mensen van goud.

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking